Symbian Anna


Symbian Anna, originally uploaded by Adi Putra..

Alhamdulillah,setelah sekian lama menanti kini symbian anna telah hadir untuk lebih memantapkan lagi dengan aplikasi-aplikasi terkini selain interface yang cukup menarik dan ditambah dengan peningkatan dari segi typing,searching,internet yang lebih pantas,qwety keybord menegak untuk keselesaan menaip & banyak lagi..

Jadi apa tunggu lagi bagi pemilik-pemilik Nokia E7, N8, C7 jum kemaskini firmware anda sekarang! Ianya mudah,hanya di hujung jari anda..;)

1 ulasan:

Angela Brooks 28 Januari 2016 8:15 PG  

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com

Catat Ulasan

Laman Nurani

Tentang Seseorang...

Laman Nurani lahir daripada keluhan hati yang inginkan sesuatu yang mungkin tidak akan dapat terlaksana walau seribu ungkapan yang dizahirkan melalui hati yang sememangnya tidak dapat digambarkan dengan kata-kata...

Dari telefon bimbit tercetus seribu memori yang hanya dapat dinilai dengan keikhlasan hati yang tulus dan sesungguhnya jika ini adalah satu medan untuk aku melahirkan sesuatu yang didorong jauh dari sudut hati nuraniku.....

Teman Tapi Mesra..

Ekspresi Anda Inspirasiku...